<font>That was a weird one, thanks to both of you for finding and fixing the bug.   (I&#39;ll check in that patch.)<br></font><br><div class="gmail_quote">2012/1/20 Kitson Kelly <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:kitson.kelly@asseverate.co.uk">kitson.kelly@asseverate.co.uk</a>&gt;</span><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><font color="#003333"><font><font face="verdana,sans-serif">Ok, I have put the patch with the ticket: <a href="http://bugs.dojotoolkit.org/ticket/13778" target="_blank">http://bugs.dojotoolkit.org/ticket/13778</a>.  Still curious if it is intentional with relative modules that the .js extension is not used.<br>

</font></font></font><div class="HOEnZb"><div class="h5"><br><div class="gmail_quote">On 20 January 2012 09:39, Kitson Kelly <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:kitson.kelly@asseverate.co.uk" target="_blank">kitson.kelly@asseverate.co.uk</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<font color="#003333"><font><font face="verdana,sans-serif">Oh, you are right, but for some reason it is working on my local checkout.</font></font></font><div><font color="#003333"><font><font face="verdana,sans-serif"><br>


</font></font></font></div><div><font color="#003333"><font><font face="verdana,sans-serif">I think it is working on Bill&#39;s too...  But I looked on my local machine and I see that my local HTTP server is doing a GET of AMDWidget (without the .js) and it is returning the file, but I did the following in the Unit Test:</font></font></font></div>


<blockquote style="margin:0 0 0 40px;border:none;padding:0px"><div><font color="#003333" face="&#39;courier new&#39;, monospace">require([...,&quot;./resources/AMDWidget&quot;,...],...)</font></div></blockquote><font color="#003333" face="verdana, sans-serif"><div>


<font color="#003333" face="verdana, sans-serif"><br></font></div>I didn&#39;t realise require to a relative path doesn&#39;t auto append the .js when fetching a resource, so depending on how the webserver is configured, it sometimes finds the resource and sometimes doesn&#39;t.  Does anyone know if that is intentional by the loader?  I guess what I should do is not use a relative path.  I will make the change and add it to the ticket.<br>


</font><div><div><div><br></div></div></div></blockquote></div>
</div></div><br>_______________________________________________<br>
dojo-contributors mailing list<br>
<a href="mailto:dojo-contributors@mail.dojotoolkit.org">dojo-contributors@mail.dojotoolkit.org</a><br>
<a href="http://mail.dojotoolkit.org/mailman/listinfo/dojo-contributors" target="_blank">http://mail.dojotoolkit.org/mailman/listinfo/dojo-contributors</a><br>
<br></blockquote></div><br>